Kontakt

+385 1 6672 884
+385 99 3813 799

Radno vrijeme

Pon - Pet 8:00 - 16:00

Adresa

Kolodvorska 64, 10410 Velika Gorica

O nama

Recent Posts

10 Tips for buying new dream house
How Important is Light in the Living Room?

Archives

Latest Projects

Do you have any questions?

Contact us at the The Roof WP office nearest to you or submit a business inquiry online

Contact Us

Tko je Alnova?

Alnova je tvrtka koja se ističe po visokoj kvaliteti ljepila i stručnosti koju nudi svojim kupcima. Kao predstavnik tvrtke Bijlard za ovaj dio Europe, Alnova nudi širok izbor inovativnih i visokoučinkovitih ljepila za različite namjene. Uz to, tvrtka se posebno ističe po svojoj posvećenosti pružanju stručne podrške i savjeta kupcima, kako bi im pomogla da odaberu najbolje rješenje za svoje specifične potrebe.

Tko je Bijlard?

Od 1956. Bijlard International razvija, proizvodi i distribuira ljepila i brtvila za profesionalno tržište. Tijekom svih tih godina, Bijlard je stvorio izuzetno vjernu klijentelu i mnogi prvi kupci danas još uvijek koriste njihove proizvode na veliko zadovoljstvo.

Isporučuju ljepila koja odgovaraju zahtjevima kupaca. Imaju vlastiti laboratorij koji jamči stalnu kvalitetu i razvoj novih i još boljih proizvoda. Njihov asortiman sastoji se od ekološki prihvatljivih, bez punila, bez aromatičnih, korisnih ljepila i brtvila iznimne kvalitete. Njihovi proizvodi pronalaze put do drvnoprerađivačke industrije, dizajna interijera i građevine.