Kontakt

+385 1 6672 884
+385 99 3813 799

Radno vrijeme

Pon - Pet 8:00 - 16:00

Adresa

Kolodvorska 64, 10410 Velika Gorica

MS Polimerno ljepilo

Što je MS Polimerno ljepilo?

MS polimeri su polimeri na bazi polietera modificirani silanom. Reagiraju s vlagom u zraku ili s pojačivačem, stvarajući jaku ljepljivu vezu. MS polimerna ljepila su trajno elastična i stoga podnose stalno ponavljane pomake bez oštećenja kvalitete spoja zbog pukotina, poderotina ili odvajanja. MS polimerna ljepila imaju vrlo širok profil prianjanja, što znači da su izvrsna za upotrebu na širokom rasponu materijala, kao što su metali i plastika

Uporaba MS ljepila

Zahvaljujući visokoj čvrstoći prianjanja, fleksibilnosti i otpornosti na temperaturu, ljepila i brtvila na bazi MS Polimera idealna su za upotrebu u industriji, građevinarstvu i transportu, primjerice u proizvodnji kamiona i prikolica, autobusa i tračničkih vozila. Na primjer za brtvljenje i lijepljenje prozorskih stakala, zidova, podova, vrata, kabina, pričvrsnih traka ili tračnica.

MS polimeri se također koriste u drvnom sektoru, primjerice u izradi i proizvodnji parketa, namještaja, kuhinja, drvenih konstrukcija te lijepljenja podnih obloga i parketa.

10 prednosti za korisnika

1.

Bez otapala, izocijanata i silikona

2.

Bez simbola opasnosti

3.

Zdravstveno i ekološki prihvatljivo

4.

Teško prianja uz kožu i lako se opere

5.

Gotovo bez mirisa

6.

Brzo stvrdnjavanje

7.

Trajno elasticno

8.

Primljenjivo na gotovo sve podloge

9.

Bez vode

10.

Bez prajmera upotrebljivo